woensdag 20 mei 2015

2de dag op zeeklassen

Hello again,

Wij hebben redelijk goed geslapen ... zeiden de juffen toch! ;-) Vanmorgen waren we wel al voor 7u wakker. Na het ontbijt gingen we met de tram nr de garnaalvisser te paard op het strand. Daar zagen we de garnaalvisser bezig. We werden ook opgehaald door een paardenkar. Die bracht ons naar het huis van de garnaalvisser. De versgevangen garnalen werden gekookt en wij mochten proeven.  Tegen de middag bracht de kar ons terug thuis.
In de namiddag gingen we nr het strand. We mochten er vrij spelen en de juffen trakteerden ons op een frisdrankje en ... dronken zelf ook iets lekkers.
Tijdens het avondeten kwam meester Tim op bezoek met ... de hondjes (Zara, Speedy en Zoe). We ravotten wat met de hondjes en dan was het tijd om te douchen. Nu zijn we nog een spelletje aan het spelen en straks gaan we slapen. Het was weer een goedgevuld dagje...

Tot morgen allemaal

3 opmerkingen:

 1. Wij zijn hier volop aan het oefenen voor het fietsexamen. Dat is ook heel leuk, maar toch missen we jullie. We zijn benieuwd naar jullie verhalen als jullie thuis komen.
  Groetjes van ons allemaal.
  Proficiat met de leuke blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even dit: vergeet jullie juf vrijdagochtend niet eens flink te knuffelen, want het is haar verjaardag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor Milan Robberechts
  We zijn blij dat alles goed met je gaat. We waren toch wel een beetje ongerust hoor. Geniet nog van jullie verblijf en veel plezier met de fuif vanavond.
  Groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen